مطالعات رهبری میگن که گاندی از ماهرترین افراد در دریافت و بکارگیری شهودش بوده...
.
..."گاندی همیشه میدانست چه میکند. یعنی فقط مطمئن بود آنچه میکند درست است" این توصیف گزارشگرها از ایشونه.
البته خودشم از رفتارهای خودش تعجب میکرد ولی میدونست که باید آنها رو دنبال کنه! او مدام از دیگران میپرسید که آیا آنها هم به این سماجت و لجاجتهای او پی بردهاند؟! ... "اطمینان و پافشاری بر کارهای مبتنی بر شهود ولی به ظاهر بیمنطقی که همیشه هم جواب میداد"
او به کمک شهود خودش، انگلستانِ قدرتمند و زیرک رو (که مجهز به سیاستمدارانی مثل چرچیل بود) با کمترین امتیازات و تلفات از هندوستان پر از ثروت بیرون کرد، اون هم با صلح و آشتی...!
با چند تا استراتژی ساده که خط قرمزش بودن...مثل اینکه، باید سرپیچی جدّی از انگلیسیها بشه ولی به هیچ وجه نباید در اعتراضها از طرف مردم خشونتی باشه (فکرشو کنید یهو وسط انقلابش بخاطر خشونت طبیعی مردم علیه انگلیسیها، نهضت در هندوستان بزرگ رو متوقف اعلام کرد!).
و جواب هم گرفت و مردم مثل خودش از منبع هدایتگر جاری در روح گاندی لذت میبردن و هم شگفتزده میشدن... و به همینخاطر به او لقب "مهاتما" یعنی "روح بزرگ" دادن... چون مردم ظرفیت روحی خودشونو در کسی که تونسته بود بکارش بگیره دیدن و بهش دل بستند...
اگه میخواهید کاملتر و منسجم در مورد "مکانیزم عملکرد جهان" بدونین توصیه میکنم حتما جلسه اول، دوم و سوم از "دوره مدیریت استراتژیک پیشرفته" رو تهیه کنید😊
بله، میخواهم جلسه اول دوره مدیریت استراتژیک رو داشته باشم... برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
دیدگاه خود را بنویسید